Запален водител ја соблече старлетата среде емисија во живо

Бесна и понижена шпанската старлета Јола Берокал го напушти студиото за време на емисија во живо поради лошото однесување на водителот.

Имено, старлетата седеше до водителот, а беше облечена во фустан со исклучително длабоко деколте кое јасно ги откриваше нејзините големи гради.

Водителот, веројатно поттикнат од идејата да ги види голи градите на старлетата, го повлече фустанот додека таа не гледаше и цела нејзина града излезе на видело. Публиката и гледачите на телевизија ја видоа разголена старлетата, која не успеа навреме да се покрие.

zapalen-voditel-ja-soblece-starletata-srede-emisija-vo-zivo

Yola Berrocal – Apresentador esbarra no vestido. Nudes ao vivo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s