Четворица против голман со очајнo лоша завршница

Класичен противнапад на Ривер Плата…Излегуваат четворица фудбалери сами пред противничкиот голман. И кога сите очекуваат гол, чуварот на мрежата на фантастичен начин ја спасува својата мрежа.

Голманот на Белграно, Лукас Акоста, ги заслужи сите аплаузи за својата бравурозна интервеција. Ривер Плата го доби мечот со 2-1, но овој момент сепак го одбележа дуелот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s