На Форес му се запали моторот на сред возење

На тренинг пред Superbike трката во Арагон, домашниот возач Хавиер Форез преживеа моменти на страв кога неговиот Дукате се запали на сред возење.
Шпанецот не се снајде најдобро во таа ситуација и прекасно скокна од моторот па го зафати огнот.
За среќа, тој успеа да се извлече без потешки повреди, со мали изгореници.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s