Ново видео влечењето на Зијадин Села: „Не ни треба овој, ни треба Заев“

По една недела од крвавиот четврток, каде Собранието се претвори во ринг, телевизијата Алсат-М објави видео од носењето на претепатниот пратеник Зијадин Села. Имено, откако го собориле со удари, четири лица го носат низ ходниците

„Не ни треба овој, ни треба Заев“, коментираат демонстрантите кои стојат настрана.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s