Kако звучи детскиот хит „Марионка“ изведен после 25 години

И после цели 25 години, децата во градинките ширум Македонија сè уште ја слушаат и пеат популарната „Марионка“ на струмичанецот Васил Гарванлиев. Оперскиот пејач, кој денеска настапува ширум целиот свет, неодамна гостуваше во родната Струмица, во рамките на фестивалот „Струмица опен“, каде што заедно со публиката ја запеа и „Марионка“, а како звучеше сето тоа можете да слушнете горе. Уживајте!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s