Топ 10 потези на Евробаскетот: Дончиќ, Порзингис, Гасол…

По завршувањето на секое првенство во кошарка, па и овој Евробаскет, а како„ шлаг на тортата“ по двенеделните збиднувања на терените, ФИБА ги претставува најдобрите десет потези од првенството.

Top 10 Plays w/ Porzingis, Markkanen, Gasol and more! – FIBA EuroBasket 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s