Повлечена епизода на „Пчеличката Маја“ поради цртеж на пенис

„Нетлфликс“ повлече една од епидозите на анимираната серија „Пчеличката Маја“, откако еден родител забележал цртеж во облик на пенис врежан во дрвото во позадината на една сцена од тој цртан филм.

Hidden inappropriate drawing in !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s