„Дубиоза колектив“ и Дино Дворник ги здружија силите за „Треба ми зрака“

Дубиоза колектив“ ја претставува новата песна и спот. Бендот со своите спотови, текстови и музика многу често изненадува, провоцира или забавува, но новата песна носи соработка која е мошне неочекувана. Имено, „Дубиоза колектив“ на својата страница на Фејсбук штотуку ја претстави песната Треба ми зрака во соработка со легендата Дино Дворник!

Dubioza kolektiv & Dino Dvornik “Treba mi zraka” (Official video)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s