Македонската пејачка Фифи Јаневска ја направи првата пародија на новата песна „Текила и лимон“ на Елена Ристеска

Таа одлучи да се пошегува и сними креативно видео во кое држи лимон во рака и пее, а сето ова ѝ се допадна на Елена.

Ристеска пред само неколку дена ја претстави својата најнова песна на македонски јазик насловена како „Текила и лимон“ и веќе има над 200.000 прегледи на Јутјуб.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s