Уште еден Македонец растури на X- Фактор Бугарија | Стојанчо Бучков од Гевгелија

Стојанчо Бучков е студент од Гевгелија има 22 години и е еден од двајцата Македонци кои учествуваат во аудициите на бугарскиот X Фактор. Тој го воодушеви жирито со прекрасната изведба на “Clown” од Emeli Sande. УЖИВАЈТЕ!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s