Зоран Илиев и Анабела Атијас се победници на „Макфест 2017“

Штипјанецот Зоран Илиев и популарната српска пејачка Анабела Атијас се победници на 32. издание на фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2017“, чие финале се одржа вчера во Домот на културата „Ацо Шопов“ во Штип. Нивниот дует насловен „Од утро до вечер“, освен што беше победник и во првата полуфинална вечер, собра најголем број гласови од публиката и во финалето, што им донесе награда од 5.000 евра во денарска противвредност, а за време на победничкиот настап Илиев рече дека дел од парите ќе ги донира во хуманитарни цели.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s