Марио Арангеловски се пласираше во во втората фаза на X-Фактор Бугарија

Марио Арангеловски настапи во втората фаза во Бугарскиот X-Фактор (“предизвикот на шесте стола”) и успеа да се избори за место на еден од 6-те стола. И покрај лошите коментари од жирито тој се пласираше во последната фаза пред големите концерти. Марио настапи со “Mercy” од Shawn Mendes, а негов ментор ќе биде Криско.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s