Гол каков што не сме виделе од поодамна – Мајсторија со лева од 35 метри!

Фудбалерот на Олимпик од Доњеск, Иван Брикнер со удар со лева од околи 35 метри постигна навистина фантастичен погодок.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s