Фрчковски во епизодата „КОНФИСКАЦИЈА НА БЕЛИОТ ДВОРЕЦ“ Реформатор: „Ние таа бела палата не ја ни чувствуваме како своја, повеќе ја сакаме жолтата зграда“ Фрчко: „ЌЕ ИМ ЈА ЗЕМАТ…“

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s