Тијана со урнебесна имитација на Дара Бубамара

Во вчерашната епизода на музичкото шоу „Твоето лице звучи познато“, Тијана Дапчевиќ ја имитираше пејачката Дара Бубамара. Таа настапи во дует со Драгана Мицаловиќ, која го имитираше Џеј. Со песната „Секси ритам“ Тијана ги размрда стомачните мускули на присутните од смеење, особено на Андријa Милошевиќ, кој буквално падна на масата, не можејќи да престане да се смее.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s