Стигна видеото за ремиксот на „Текила со лимон“

После премиерата на видеото за официјалната верзија на „Tequila & Lemon“, Елена Ристеска ја најави и екранизацијата за ремиксот, кој всушност беше и првиот што го слушнавме уште на почетокот на летово.

Освен овие две верзии, најавен е и дует со Емина Јаховиќ, како и верзија на шпански јазик. Како изгледа видеото за ремиксот на нејзината „Текила со лимон“ можете да видите

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s