Ивана Наумова (Штип) – Pozeli srecu drugima / Kao da me nema | Zvezde Granda 11.11.2017

Ивана Наумова има 22 години од Штип настапи во шестата емисија на балканското шоу Zvezde Granda. Ова е нејзино второ учество, првпат учествуваше во 2015 година. Таа прво настапи со “Pozeli srecu drugima” од Lepa Brena и доби 3 гласа од жирито, а како втора песна ја испеа “Kao da me nema” од Vanna. Со 3 гласа таа се пласираше во баражот но не успеа да се пласира во вториот круг. Погледнете го настапот на Ивана

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s