Македонецот на „Ѕвездите на Гранд“ пееше за поранешната, а зад сцената го бодреше сегашната

Александар Стевановски од Крива Паланка минатата сезона во Ѕвездите на гранд направи вистинско „шоу“ за паметење, а оваа сезона повторно се појави иако тогаш беше одбиен од жирито.

Александар минатата сезона објасни дека неговата девојка Бојана му поставила услов ако помине во следниот круг од натпреварот де ка тие ќе се смират.

Меѓутоа тоа не се случи тогаш, а оваа сезона тој се појави повторно, но овој пат со неговата девојка Сања која му беше поддршка.

-Ти си нешто најодвратно што го имам слушнато, вели Карлеуша, додека Александар на тоа додадол дека тоа за него било комплимент.

-Тоа е навреда, а не комплимент. Ти си најлошиот кандидат кој некогаш пеел на оваа сцена, завршила Карлеуша.

Иако тој си го средил животот, тоа не се случило и со неговото пеење и тоа останало лошо, вели Карлеуша.

Настапот на Александар започнува од 1 часот и 3 минути, погледнете.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s