Тијана како Цезар во евровизиското издание на „Твоето лице звучи познато“

Евровизија“ беше темата во последната епизода од популарната емисија „Твоето лице звучи познато“, каде што учесниците имитираа дел од најпопуларните и највпечатливи изведувачи во историјата на фестивалот. Кончита Вурст, Марија Шерифовиќ, Руслана, Жељко Јоксимовиќ, Тајчи и „Лорди“ беа само дел од ликовите што настапија во шоуто, а нашата Тијана Дапчевиќ уште еднаш ја видовме во улога на маж.

Имено, пејачката доби задача да го имитира контроверзниот контратенор Цезар, кој со темата „It’s My Life“ ги бранеше боите на Романија во 2013 година, освојувајќи го 13. место во финалето.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s