Мрежасти хулахопки и корсет: Тијана никогаш поразголена на сцена

Тијана Дапчевиќ секоја недела изненадува на „Твоето лице звучи познато“.

Во последната емисија, таа настапи во улога на Тејлор Свифт.

На сцената се појави во кожен корсет, со мрежасти хулахопки и високи чизми и заводливо танцуваше како светската ѕвезда.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s