Пратеник од Хрватска прсна од смеа говорејќи за бананите

Пратеник од хрватскиот парламент се изнасмеа на говорницата зборувајќи за цените на бананите за време на седницата што траеше со часови.

Во парламентот се расправаше за измени во Деловникот, но расправата што започна во четвртокот малку пред полноќ траеше во текот на целата вечер.

Ситуацијата подоцна беше доведена до апсурд кога пратеникот Томислав Панениќ говорејќи за растот на цената на бананите, прсна од смеа.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s