Меси постигна спектакуларен гол на тренинг

Кога е Лионел Меси во прашање паѓаат атрактивни голови дури и на тренинг. Еден таков спектакуларен погодок Меси „сервира“ и на тренингот со своите репрезентацијата на Аргентина.

https://twitter.com/UltraAutistic/status/976597275328708609

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s