И Георгиевски учествуваше во акцијата | Во Австралија можеби беше постигнат најубавиот гол оваа година

Рајан Мекгри постигна спектакуларен гол, гол за кој долги години ќе се зборува, а тоа се случи во шампионатот на Австралија.

Нема никакви дилеми дека овој гол на 19 годишниот фудбалер на Њукасл Џетс ќе влезе во конкуренција за најдобар гол на годината од страна на ФИФА за наградата „Ференц Пушкаш“.

Во оваа акција учествуваше и нашиот интернационалец Даниел Георгиевски.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s