Навивачката група Комити и други граѓани излегоа на протестен марш во чест на Никола Саздовски – Саздо

Под мотото „Правда за Саздо“, навивачката група Комити и други граѓани излегоа на протестен марш во чест на Никола Саздовски – Саздо, кој неодамна почина откако беше претепан од три лица. Демонстрантите бараат најстрога казна за виновниците

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s