Паметете го ова име и презиме: На манекенката Бојана Нушкова и се смешка светска кариера

Веруваме дека во иднина многумина ќе слушнат за младата Бојана Нушкова од Скопје, која моментално е една од најбараните манекенки во Македонија.

Дефинитивно на оваа девојка и се смешка и интернационална кариера.

View this post on Instagram

Mukii 😂

A post shared by Boyana Nushkova (@boyananushkova) on

https://www.instagram.com/p/BmBZsorh67P/?taken-by=boyana_nushkova

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Boyana Nushkova (@boyananushkova) on

https://www.instagram.com/p/Bmvww1WFAhn/?taken-by=boyana_nushkova

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s