Манојловски: Вмровците се прекрасни луѓе, да ги амнестираме, поевтино е

Пратеникот од ДУИ, Бранко Манојловски, од собраниската говорница на денешната пленарна седница порача да се амнестираат сите обвинети функционери и партиски активисти и државата да ги заштити пратениците за да можат слободно да гласаат. Целта е, како што рече тој, ЕУ, НАТО, високи плати, добра економија и навремени пензии, се друго, рече, е споредно.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s