По една година, објавена снимка од терористички напад во Њујорк

Снимка од обид за терористички напад извршен во Њујорк минатата година неодамна беше објавена од руската телевизија „Раша тудеј“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s