Еве зошто ВМРО-ДПМНЕ не го избраа Васко Костов – Вети дека ќе апси криминалци и ќе врати 15 милијарди евра изнесени од Македонија!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s