На Валери ѝ фалиш „Само ти“

Валери Димовска продолжува да реди одлични синглови, а најновиот во низата го носи насловот „Само ти“! Талентираната велешанка се потпишува и како авторка на музиката и стиховите, заедно со колегата Темелко Андреев, кој се погрижи и за аранжманот, миксот и мастерингот, а сето тоа визуелно го дополни Горан Симјаноски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s