Талат Џафери ја запеа “Засвирете Ми Чалгии”?

Се појави видео на Facebook, на FB страната на almakos на кое се гледа Талат Џафери (на него личи) распеан со расположено друштво, најверојатно на некоја приватна забава.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s