Четворица Скопјани пакувале и продавале, а бизнисмени, банкари и угостители купувале кокаин

Четиричлена криминална група која подолг период препродавала кокаин била мета на вчерашната акција на МВР во скопски Чаир, населбата Ченто и селото Грушино.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s