ВИДЕО: Колку луѓето зјапаат во бујни гради со отворено деколте?

Женава постави камера на нејзиниот градник за да види колку луѓето и зјапаат во градите. Гледајте до крај, видеото има добра поента.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s