М-Проспект: Заев со најголем рејтинг, а 30% од граѓаните немаат доверба во ниту еден политичар

Продолжува трендот на недоверба на граѓаните во политичарите. Дури секој трет граѓанин или 30,1 процент нема доверба во ниту еден политичар, покажува најновото истражување на јавното мислење спроведено од агенцијата М-Проспект

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s