ПИНК ТВ и се е можно – Критикуваше политичар и веднаш го прекинаа

Во вклучувањето во нивната утринска Програма од еден Белградски базен, менаџерот на истиот, си дозволи луксуз да го критикува Заменик Градоначалникот на Белград, Горан Весиќ, при што беше дрско прекинат од водителката во првиот свој обид.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s