СОНК се заканува со штрајк – неизвесен почетокот на учебната година

Петте проценти понудени од страна на Министерството за образование не ги предомисли од синдикатот за образование и наука(СОНК) на втори септември да го започнат штрајкот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s