Страшна повреда – хокеар беше удрен со пак, па си ги собираше забите од мразот

Во хокеј натпреварот помеѓу Вегас и Монтреал хокеарот Пол Стастни беше погоден со пак во лицето од Џоен Армиес.

Ударот беше силен, па Стастни остана без неколку заби кои си ги собираше од мразот после што го напушти теренот.

https://twitter.com/HeresYourReplay/status/1218727184375959554?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1218727184375959554&ref_url=https%3A%2F%2Fsportski.mk%2F%25d1%2585%25d0%25be%25d0%25ba%25d0%25b5%25d0%25b0%25d1%2580-%25d0%25b1%25d0%25b5%25d1%2588%25d0%25b5-%25d1%2583%25d0%25b4%25d1%2580%25d0%25b5%25d0%25bd-%25d1%2581%25d0%25be-%25d0%25bf%25d0%25b0%25d0%25ba-%25d0%25bf%25d0%25b0-%25d1%2581%25d0%25b8-%25d0%25b3%25d0%25b8-%25d1%2581%25d0%25be%25d0%25b1%25d0%25b8%25d1%2580%2F

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s