ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КОНЧЕ И ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛИЕ СЕ ИСПОКАРАА НА УЛИЦА…

ТИ НЕ СИ НИ ЗА СЕЛСКИ ПОЉАК А НЕ ПА ЗА МИНИСТЕР…

 

Прашање до министерот Трипуновски од ДПМНЕ: Дали имаш 5 пари извадено од земјоделие? Дали си работел земјоделие?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s