Тројца македонски државјани во карантин на крузер во Јапонија

Драмата во Крузерот „Дајмонд Принцес“ која се одвива покрај брегот на Јокохама втор ден ја живеат и тројца македонски државјани.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s