Српска репортерка се јавила во живо, но не забележала што прави човекот позади неа

Репортерка од српската телевизија РТС се јавила во живо од Чачак, но гледачите покрај веста од тој крај добиле и неочекуван спектакл.

Имено, додека таа ги пренесувала вестите, позади неа се појавил маж кој почнал да танцува и да скока позади нејзиниот грб и на тој начин го украл целото внимание.

 

Без оглед на разиграниот минувач кој или не го забележала или намерно го игнорирала, репортерката професионално го завршила својот извештај за временските услови и промени.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s