БОРИСОВ ИМАШЕ МАЛИ ПРОБЛЕМИ СО ЗАШТИТНАТА МАСКА…

Бугарскиот премиер Бојко Борисов денеска беше во посета на текстилна фабрика за да види како се почитуваат препораките на властите против ширење на Корона вирусот

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s