Филипче …200 МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ ОД ИТАЛИЈА И АВСТРИЈА ВО КАРАНТИН ВО КРИВОЛАК…

Филипче …200 МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ ОД ИТАЛИЈА И АВСТРИЈА ОРГАНИЗИРАНО ЌЕ ВЛЕЗАТ ПРЕКУ ДЕВЕ БАИР И ЌЕ ОДАТ ДИРЕКТНО ВО КАРАНТИН ВО КРИВОЛАК…

1 Comment

  1. Алооо владаа, сте го помешале поимот КАРАНТИН со ЗАТВОР!
    Карантин значи буквално супер чисти услови, еден човек една соба, најсовремена медицинска опрема, доктори, болничари, “послуга” зашто тие луѓе не можат ДО ДУЌАНЧЕ ДА ПРЕТЧААТ ЗА ДА КУПАТ НЕШТО ЗА ЈАДЕЊЕ или да зготват нешто. Ебаве глуперди ретардирани! Криволак!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s