Почна да функционира државниот карантин

Доцна синоќа 59-те луѓе кои влегле во државата преку граничниот премин Деве Баир и од Косово се сместени во хотелот “Ибис стајл”, кој беше ставен на располагање на државата во функција на карантин.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s