Mаркетите со полни раце работата и за време на полицискиот час

Маратонскиот полициски час за многумина е единствениот избор да се седи дома – но за вработените во големите маркети кои носат храна во домовите поминува брзо и неосетно.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s