Џокси и хорот „Мирче Ацев“ го преработија хитот „На Велигден“

Џокси е во изолација и годинава нема да може да се заљуби, е шегата на сметка на пејачот Ѓорге Васиќ се протнуваше по социјалните мрежи. Но, тој пред неколку дена изјави дека „нешто се крчка“ а тоа нешто излезењ денес. Станува збор за домашна преработка на хитот „На Велигден“ заедно со хорот „Мирче Ацев“..

Ова е втор пат Џокси да ја пее оваа песна со хорот „Мирче Ацев“. Тие заедно ја испејаа и на  манифестацијата „Златна Буба Мара“.

Како сето тоа звучи, а звучи многу убаво, погледнете во видеото:

Na Veligden, Joxy i Akademski hor Mirce Acev

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s