„Корона чао“ на Дац и Митевски ги запали социјалните мрежи

Александар Митевски и Драган Спасов – Дац направија кавер на познатата „Bella Ciao“, во придружба на Брастет Скопје.

Видеото на Александар и Дац кое го објавија вчера наиде на голема поддршка од граѓаните.

Препевот на популарната Бела Чао, со македонски зборови буквално ја размрда македонската публика.

АЛЕКСАНДАР И ДАЦ – КОРОНА ЧАО ( cover ) ft. Brasstet Skopje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s