Митевски и Дац раскажуваат како настана „Корона чао“

Некогаш симбол на анти-фашитичкото движење за време на Втората светска војна, култната “Бела чао” во изминатите месеци стана синоним на заедничката битка на Италијанците против коронавирусот..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s