Најстариот оздравен пациент излезе од болница: Баба Елена на 85 години го надмина ковид-19

Македонија денеска го доби најстариот оздравен пациент од коронавирусот. 85-годишната Елена Макалоска од Прилеп денеска ја напушти болницата и замина од инфективното одделение.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s