И „Во светот на бајките“ доби своја карантинска верзија

Периодов посведочивме на многу нови верзии на познати песни, на многу онлајн изведби и соработки. Денеска ќе ви презентираме уште една таква.

Се работи за карантинска верзија на легендарната „Во светот на бајките“.

Александар Митервски и Драган Спасов Дац ги поканија членовите на гратскиот хор „Гласот на децата на Скопје“ да ја отпеат оваа песна, која инаку е дело на Славе Димитров и Васил Пујовски.

„Раширете ја љубовта насекаде и споделете. Пејте со нас. Од срце за децата“, стои во описот под објавата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s