МАНУ бара итно свикување на Собранието

Единствен излез од усложнетата правна состојба со прогласувањето на вонредната состојба е пратениците сами да се вратат на работа или да тоа да го стори Уставниот суд, со цел законодавниот дом да ја преземе должноста што му е одредена .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s