Избори на 14 јуни, ќе предложи Заев на лидерската средба во вторник

14 Јуни е предлогот што лидерот на СДСМ, Зоран Заев ќе го стави маса во вторник на средбата на партиските лидери кај претседателот Пендаровски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s